Cautare

5754 de rezultate pentru "hai stylistul roberto godini 24 august 2010" (4.26 secunde)
ProSport : Vesti bune din tabara Olandei! Ce echipa va trimite pe teren Van Gaal contra Turciei Marti, la Istanbul, selectionata Olandei o va intalni pe cea a Turciei, intr-un meci decisiv pentru calificarea turcilor la barajul pentru Campionatul Mondial.
Virginia Ruzici de doua ori, in 1978, cand a castigat turneul de la Roland Garros, si in 1980, cand a pierdut finala aceleiasi competitii, in fata americancei Chris Evert si Florenta Mihai, finalista in 1977 tot la Roland Garros, meci pierdut la Mima Jausovec (Iugoslavia). Hai, Simona!
Mai ai mult de gand sa numeri share-urile Cu gandul ca, totusi, nu vrei sa ma imparti cu nimeni, Nu ar fi mai simplu sa ne citim direct unul pe altul Sa devenim facebookinisti, hai da-mi un like!
Hai ca poti mai mult. ... hai doua... plus coniacele... prajituri... Of! Mi-e rusine de fapta mea. Scuipati-ma, loviti-ma cu pietre, dar nu ma alungati din presa!
Hai ca nu cred! ... Hai, a inceput 2015 si nu trebuie sa ne prinda cu ata nelegata la bracinari! Spor la ziua de azi ca pe asternutul ei pasim spre ziua de maine!
"Venea maica-mea de la fantana incoace cu sortul strans si parca era beata asa cum venea ea,oare ce-o fi patit maica-mea,ma-ntrebam,oare ce-o fi patit, si maica-mea venea pe drum strangandu-si sortul cu mainile, si numai mainile ei mari si negre ca doua radacini,ca nu le mai deosebeai una de alta,numai mainile acelea mestecau sortul.(...) Si cum stateam asa si-o asteptam pe mama sa vina pe drum mai repede,ca nu stiu ce facea, si mi se paruse mie ca se oprise langa fantana, si-o tot rugam in gand,hai mama (...) si mama iar o pornise la drum,da nu stiu cum venea cu sortul ei strans in maini de parca era beata,si nu stiu cum dar n-am mai putut sa rad,si doar ma uitam la ea cum vine,atat,cum vine,si venea spre mine,da nu stiu ce ma apucase de ma gandeam,uite cum vine mama asa pe drum,parca se duce,(...) venea mama,venea si pleca in acelasi timp...
Recent, la Magazinul MUZICA din Calea Victoriei, a avut loc lansarea dublului album al CORINEI CHIRIAC â€" Hai, hai langa mine stai” (Casa de Discuri EUROSTAR):
Filmul Hai sa cantam va avea premiera in Romania pe 16 decembrie. Regia: Garth Jennings, Christophe Lourdelet Cu:
Dar hai sa nu invocam scoaterea din context, hai sa nu ne prefacem ca avem de a face cu un rechizitoriu si sa admitem ca avem de a face cu un eseu foarte prost scris.
Acum vine DNA si spune ca referendumul ala a fost fraudat, ca poate Dragnea a manarit niste voturi - hai sa-i credem pe cei de la DNA si sa admitem ca e vorba de niste sute de mii de voturi.
"hai, ma, ce facem, ne romulim?". Nu, "hai, ba, ce facem, ne tiganim". Dar este exact cum e in America, unde intre noi doi daca suntem de etnie, putem sa ne spunem tigani, dar in afara etniei, cand vorbesti cu altcineva, iti spune rom", afirma Damian Draghici.
- Draga, hai sa facem copii! ... Hai sa facem bile! xxx Dupa o expeditie pe pamant, un astronaut martian se intoarce acasa.
Pana acu' nu gandeam, dar daca tot imi adusesi aminte, hai ca incerc acuma! ... Hai, mars inapoi in scorbura! Suparacioasa mica!
"Daca au bani la banca, hai sa li-i luam ", o fi sunat indemnul liberalo-democrat al vreunui ministru care a redescoperit zeciuiala.
sa zicem aoleu, vrea un miliard, hai sa stam cuminti. ... Ce si-o fi zis, hai sa-i amenintam ca le cerem un miliard, se sperie naibii si sa nu mai scrie nimic.
Mare volum, mare caracter de… hai sa zicem om! ... „Hai, niste ceva de-ale gurii si pentru copiii de la presa, niste ceva de-ale gurii si in portbagajul meu”.
Ne agitam cu fardul, dam pe ici-pe acolo cu bidineaua, mai facem o piramida (hai, sa aveti succes!) si chemam niste cantareti carora le place moca pe litoral... ... Hai sa traiti bine, domnilor!
Adevarul este ca deputatul Dutu, "taticutul" democratilor de prin judet, are o vasta experienta in "hai veniti cu mine" sau "hai plecati...
Sunt in neregula anumiti oameni, conceptiile lor, comportamentele lor deviante, lipsa lor de bun-simt, de patriotism, acel simtamant de "hai sa facem ceva bun si pentru tara asta de romani vai steaua lor"...
Era cumva un test psihologic, sa-i caleasca pe ai nostri cu tot felul de adversari in public si au ales tocmai raul cel mai rau, adica pe cei care ne urasc cel mai mult pe lumea asta, din nastere si din "educatie"? Hai, Romania!
google-analytics.com